Lília Cabral

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Lilia Cabral 01.jpg

Lília Cabral Bertolli Figueiredo (barn Juulai 13, 1957) esa Breselyan aktress.

Filmography[edit | edit source]

Television[edit | edit source]

  • 1984 - Corpo a Corpo .... Margarida Fraga Dantas
  • 1985 - De Quina pra Lua .... Marieta
  • 1986 - Hipertensão .... Antonieta
  • 1987 - Mandala .... Lena
  • 1988 - Vale Tudo .... Aldeíde Candeias
  • 1989 - Tieta .... Amorzinho
  • 1991 - O Portador .... Luciana
  • 1991 - Salomé .... Ernestina
  • 1992 - Pedra Sobre Pedra .... Alva
  • 1993 - Sex Appeal .... Clarice
  • 1993 - Confissões de Adolescente .... Gilda
  • 1994 - Pátria Minha .... Simone Pelegrine
  • 1995 - Engraçadinha... Seus Amores e Seus Pecados .... Eduarda
  • 1995 - História de Amor .... Sheila Bueno
  • 1997 - Anjo Mau .... Goreti Garcia
  • 1998 - Dona Flor e Seus Dois Maridos .... Violeta
  • 1998 - Meu Bem Querer .... Verena Alves Serrão
  • 1999 - Malhação .... Cláudia Almeida
  • 2000 - Laços de Família .... Ingrid Frank Lacerda
  • 2001 - Estrela-Guia .... Daphne Pimenta
  • 2002 - Sítio do Picapau Amarelo .... Hera
  • 2002 - Sabor da Paixão .... Edith
  • 2003 - Chocolate com Pimenta .... Bárbara Albuquerque
  • 2004 - Começar de Novo .... Aída
  • 2006 - Páginas da Vida .... Marta Toledo Flores
  • 2008 - A Favorita .... Catarina Coppola Monteiro
  • 2009 - Viver a Vida .... Tereza Saldanha
  • 2011 - Divã .... Mercedes
  • 2011 - Fina Estampa .... Griselda da Silva Pereira
  • 2013 - Saramandaia .... Vitória Vilar
Wiki letter w.svg
Dis artikal i' stub.
Yu ken hiiwp Wikkapedya b' adden t'et.